Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

dimarts, 28 de maig de 2019
Obres d’ampliació provisional del passeig Marítim

El Districte de Sant Martí està fent obres de condicionament del passeig Marítim entre les pistes de futbol del Parc Esportiu de la Mar Bella i el carrer de la Selva de Mar. Es tracta d’un tram del front litoral on hi ha un gran aparcament de vehicles a l’aire lliure. L’actuació ha comportat l’eliminació d’una part d’aquest aparcament, a tocar de la platja i de la zona de pas de vianants. Els treballs consisteixen en cobrir amb terra l’espai alliberat i compactar i anivellar el paviment amb una piconadora.

Urbanisme Notícia Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
dimarts, 16 d'abril de 2019
Un altre estiu sense reforma del passeig Marítim

Fa anys que reclamen la reforma del passeig Marítim entre el Pavelló de la Marbella i el Fòrum i tot i que, expliquen, l’anterior govern municipal ja tenia un projecte finalment l’obra no es farà en l’actual mandat. Representants veïnals de la zona demanen l’eliminació de l’aparcament de vehicles que hi ha i proposen alternatives per als cotxes. També reclamen l’ampliació de la part per a vianants.

Urbanisme Notícia Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
dijous, 11 d'abril de 2019
Rampa perillosa a la platja de Llevant

Una rampa d’accés a la platja de Llevant està tancada al públic des del mes de desembre a causa de la seva excessiva pendent. Malgrat que s’han posat tanques d’obra per evitar el pas, els usuaris les aparten i hi continuen passant. Les entitats veïnals de la zona van alertar l’any passat que la rampa provocava caigudes en els vianants a causa de la pronunciada inclinació. En aquells moments, el paviment era de terra i pedres i l’Ajuntament ho va substituir per un de ciment.

Manifestacions / Reivindicacions Notícia Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
dilluns, 18 de febrer de 2019
Obres a la Casa de les Vàlvules

Amb uns mesos de retard, han començat les obres de la Casa de les Vàlvules, que així s’anomena la planta baixa adossada a la Torre de les Aigües.Les obres a la Casa de la Vàlvules contemplen les intervencions arquitectòniques i instal•lacions interiors per condicionar l’espai a la seu de l’Arxiu Històric. Es crearan dues sales de lectura, una a la part baixa i l’altra al nou altell que es construirà, i un auditori a la planta primera.

Urbanisme Notícia Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou

Pàgina 1 de 48